ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στα αίτια θανάτου του φοιτητή από την Κάλυμνο

Ανατροπή στα αίτια θανάτου του φοιτητή από την Κάλυμνο
EUROKINISSI

Σε θρίλερ με μεγάλες ανατροπές φαίνεται ότι εξελίσσεται η υπόθεση του φοιτητή από την Κάλυμνο, μετά την άφιξη στο νησί του κλιμακίου του τμήματος ανθρωποκτονιών από την Αθήνα.

Κι ενώ την πρώτη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα του νεαρού φοιτητή, οι τοπικές αστυνομικές αρχές έκαναν λόγο για ανθρωποκτονία και μάλιστα με πυροβολισμό, η λεπτομερής αυτοψία των αστυνομικών από την Αθήνα δίνει νέα και εντελώς διαφορετική τροπή στην υπόθεση, εξετάζοντας ως βασικό σενάριο αυτό του δυστυχήματος.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο νεαρός να είχε πάει στο συγκεκριμένο σημείο για αναρρίχηση κι ένα από τα σενάρια που ψάχνουν είναι να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε. Ο ιατροδικαστής θα δώσει σαφή απάντηση για τα αίτια θανάτου του φοιτητή καθώς αυτή την ώρα κάνει τη νεκροτομή, όμως η πρώτη του εκτίμηση είναι ότι τα χτυπήματα στο σώμα δεν είναι από ξυλοδαρμό και θα έχει περισσότερες απαντήσεις όταν ολοκληρωθεί η νεκροτομή.

Όμως, και παρόλα αυτά τα στοιχεία οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών δεν αποκλείουν ούτε το σενάριο της ανθρωποκτονίας, δίνοντας του όμως λιγότερες πιθανότητες.

Ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Το μεσημέρι της Κυριακής είπε στη μητέρα του πως θα πάει μία βόλτα με το ποδήλατο και δεν γύρισε.

Ένας 15χρονος εντόπισε τη σορό


Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Kalymnos-news.gr, τη σορό του άτυχου φοιτητήεντόπισε ένας 15χρονος λίγο πριν τις 17:00 του Σαββάτου. Ο έφηβος είχε πάει στην περιοχή για να κόψει κλαδιά για ξόβεργα. Στο θέαμα, σοκαρίστηκε και άρχισε να και φωνάζει. Κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και κάλεσαν άμεσα τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ο διοικητής του ΑΤ Καλυμνίων και στελέχη για να διερευνήσουν την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ