ΕΛΛΑΔΑ

Κάλυμνος: Ανατροπή στην υπόθεση του φοιτητή-Πού οφείλεται ο θάνατός του

Κάλυμνος: Ανατροπή στην υπόθεση του φοιτητή-Πού οφείλεται ο θάνατός του
EUROKINISSI

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του φοιτητή από την Κάλυμνο, καθώς όπως επιβεβαίωσε η ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του δεν οφείλεται σε δολοφονική ενέργεια, αλλά σε δυστύχημα.

Η ανατροπή είχε αρχίσει να διαφαίνεται από τη Δευτέρα, οπότε και έφθασε στο νησί κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, καθώς η λεπτομερής αυτοψία απομάκρυνε το σενάριο της ανθρωποκτονίας.

Οι αστυνομικοί έβαλαν στο μικροσκόπιό τους το ενδεχόμενο ο νεαρός να είχε πάει στο συγκεκριμένο σημείο για αναρρίχηση κι ένα από τα σενάρια που ψάχνουν είναι να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε. Η νεκροτομή στο άψυχο σώμα του νεαρού φοιτητή επιβεβαίωσε και την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, ότι τα χτυπήματα στο σώμα δεν είναι από ξυλοδαρμό.

Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο 21χρονος φοιτητής έπεσε και το σώμα του «σκάλωσε» σε κάποιο σημείο του βράχου, γι’ αυτό και δεν είχε εντοπιστεί παρά τις ενδελεχείς έρευνες των αρχών στο σημείο.

Όμως, η κακοκαιρία που σημειώθηκε στο νησί είχε σαν αποτέλεσμα το πτώμα του να παρασυρθεί από τα νερά της βροχής κι έτσι να μεταφερθεί στο σημείο που τελικά εντοπίστηκε.

Ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Το μεσημέρι της Κυριακής είπε στη μητέρα του πως θα πάει μία βόλτα με το ποδήλατο και δεν γύρισε.

Ένας 15χρονος εντόπισε τη σορό


Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Kalymnos-news.gr, τη σορό του άτυχου φοιτητήεντόπισε ένας 15χρονος λίγο πριν τις 17:00 του Σαββάτου. Ο έφηβος είχε πάει στην περιοχή για να κόψει κλαδιά για ξόβεργα. Στο θέαμα, σοκαρίστηκε και άρχισε να και φωνάζει. Κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και κάλεσαν άμεσα τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ο διοικητής του ΑΤ Καλυμνίων και στελέχη για να διερευνήσουν την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ