ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι εκτέλεσε την οικογένειά του ο αρχιφύλακας

Έτσι εκτέλεσε την οικογένειά του ο αρχιφύλακας
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Με μια σφαίρα στο κεφάλι έκοψε το νήμα της ζωής του παιδιού του ο αρχιφύλακας της Βουλής από τους Αγίους Αναργύρους – ο άνθρωπος συγκλόνισε το πανελλήνιο με την αποτρόπαια δολοφονία της οικογένειάς του και την επακόλουθη αυτοκτονία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του αστυνομικού έπεσε νεκρή από τρεις σφαίρες ενώ η πεθερά του δέχτηκε δύο πυροβολισμούς.

Το αποτρόπαιο φονικό αποκάλυψε συγγενικό πρόσωπο, που τους αναζητούσε αλλά δεν μπορούσε να τους εντοπίσει.

Φέρεται να ανησύχησε, επίσης, καθώς 3,5 ετών κοριτσάκι δεν πήγε σήμερα στον παιδικό σταθμό.

18866613

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Όταν πήγε στο σπίτι βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα με τις δυο γυναίκες να είναι νεκρές στο σαλόνι, το κοριτσάκι νεκρό στην κρεβατοκάμαρα και τον ίδιο τον Αρχιφύλακα γονατισμένο και πυροβολημένο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο το κίνητρο της δολοφονίας να ήταν οικονομικό και είχε να κάνει με την μεταβίβαση του ακινήτου από την πεθερά του στην σύζυγό του. Μάλιστα, οι καυγάδες φέρονται να ήταν καθημερινοί ανάμεσα στον αρχιφύλακα και την πεθερά του.

Τους σκότωσε μετά από καυγά με τη σύζυγό του

Παρότι κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής, τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν στην εκδοχή ότι ξέσπασε έντονη φιλονικία μεταξύ του αρχιφύλακα και τη συζύγου του στο σαλόνι του σπιτιού.

Πάνω στον καυγά, ο αστυνομικός φαίνεται ότι πυροβόλησε τη γυναίκα με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Όπως όλα δείχνουν, η πεθερά του άκουσε τον θόρυβο και ανέβηκε από τον κάτω όροφο για να δει τι είχε συμβεί. Τότε, ο αστυνομικός την πυροβόλησε και αυτήν.

Τι λένε οι γείτονες της οικογένειας

«Φιλήσυχος άνθρωπος» και «καλός οικογενειάρχης». Με τα λόγια αυτά περιγράφουν τον αρχιφύλακα οι γείτονές του, που σοκαρίστηκαν στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

Οι γείτονές του αναφέρουν ότι τον έβλεπαν συχνά να βγάζει βόλτα το παιδί του, χωρίς να δίνει ποτέ δικαιώματα και λαβές για σχόλια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μια γειτόνισσα που μένει απέναντι από το τριώροφο της οικογένειας στη συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Ευριπίδου στην Ανάκασα είπε ότι άκουσε τους πυροβολισμούς γύρω στις δύο με τρεις τα ξημερώματα. Όπως περιέγραψε ξύπνησε αλλά δεν έδωσε σημασία, νομίζοντας ότι τους άκουσε στον ύπνο της.

Τραγική ειρωνεία, η πεθερά του είχε χάσει πριν από δυο - δυόμιση χρόνια τον γιό της και λίγα χρόνια νωρίτερα τον σύζυγό της.

Είχε περάσει τα ψυχομετρικά τεστ της αστυνομίας το 2011

Ο αρχιφύλακας υπηρετούσε στη Βουλή από το 1996 και τα τελευταία χρόνια αποσπάστηκε στη φρουρά του Κώστα Σημίτη. Η τραγωδία έχει προκαλέσει σοκ στον κ. Σημίτη και στους συναδέλφους του αρχιφύλακα, οι οποίοι τον περιγράφουν ως έναν ήρεμο και ισορροπημένο άνθρωπο.

Τόσο η σύζυγος όσο και η πεθερά του ήταν γιατροί.

Μάλιστα, η σύζυγός του διατηρούσε ιατρείο ρευματολογίας στους Αγίους Αναργύρους.

Ο άντρας είχε περάσει τα ψυχομετρικά τεστ της αστυνομίας το 2011, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς οι ψυχίατροι να διαπιστώσουν και να καταγράψουν την παραμικρή ένσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ