"To πόρισμα της Επιτροπής Σοφών έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα"
Δεν κινδυνεύει η πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς, τόνισε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης.
"Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι το πόρισμα της Επιτροπής Σοφών έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα, αποτελεί μια πρόταση η οποία βρίσκεται πάνω στο τραπέζι και σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύει την κυβερνητική πολιτική", είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης.
Παράλληλα, το περιερχόμενο του πορίσματος αξιολογείται αφού περιλαμβάνει σωστές επισημάνσεις αλλά και υπερβολές, σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA”, δήλωσε ότι το ασφαλιστικό δεν αποτελεί καινούριο πρόβλημα, αλλά ένα ζήτημα που εντάθηκε από την κρίση και απαιτεί μεσομακροπρόθεσμες λύσεις.
Ανεφερόμενος στην Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Σαββαϊδου, ο Πάνος Σκουρλέτης επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση μετά από επικοινωνία μαζί της, της έθεσε το δίλημμα αν θα πρέπει να παραμείνει στη θέση της από τη στιγμή που της ασκήθηκε ποινική δίωξη.
Θανατοποινίτης εκτελείται στη Φλόριντα - Είχε καταδικαστεί το 2008 για τον φόνο 21χρονης
08:53
Άγιον Όρος: Λεωφορείο έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Δάφνης - Καλά στην υγεία του ο οδηγός
08:44
Βομβαρδισμένο τοπίο η Βηρυτός από σφοδρά ισραηλινά χτυπήματα - Εκδίκηση για τον Λαριτζανί η ιρανική επίθεση με βόμβες διασποράς στο Τελ Αβίβ
08:43
Κίνηση: «Μπλοκαρισμένοι» δρόμοι στο Λεκανοπέδιο – Μεγάλες καθυστερήσεις έως 20 λεπτά στην Αττική Οδό
08:39