Επίθεση Ρουβίκωνα στην ισραηλινή πρεσβεία: Δέσμευση Τόσκα για τη σύλληψη των δραστών
Τη δέσμευσή του πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη σύλληψη όσων κρύβονται πίσω από την επίθεση με μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας στην πρέσβυ του Ισραήλ, Ιρίτ Μπεν-Άμπα.
Η κα. Μπεν-Άμπα συνομίλησε τηλεφωνικώς σήμερα με τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, «για το θέμα της πρόσφατης επίθεσης με μπογιές εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα από την οργάνωση Ρουβίκωνας».
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ισραηλινής πρεσβείας, «κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Υπουργός καταδίκασε την επίθεση εναντίον της Πρεσβείας και υποσχέθηκε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στην δικαιοσύνη».
Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, «η Πρέσβυς ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την γρήγορη αντίδραση της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την επίθεση και μετέφερε αίτημα της κυβέρνησής της για την σύλληψη των δραστών».
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19