ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από το διαμέρισμα του 29χρονου που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων

Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από το διαμέρισμα του 29χρονου που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων

Δυο φωτογραφικά ντοκουμέντα από το διαμέρισμα του 29χρονου που κατηγορείται ότι έδινε ναρκωτικά και βίασε δυο 15χρονα κορίτσια φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece

Πρόκειται για δυο φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που εξέτασε ο ανακριτής, ο οποίος έδωσε χθες εντολή για την προφυλάκιση του 29χρoνου.

Στο διαμέρισμα αυτό σύμφωνα με τις καταθέσεις των κοριτσιών, τις οδήγησε και αφού τις υποχρέωσε να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών, αμέσως μετά τις βίασε.

Στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή τον οποίο έχουν αποστείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθώς από την πρώτη στιγμή τα θύματα του 29χρονου είχαν αποκαλύψει ότι υπήρχαν συνομιλίες ανάμεσά τους σε γνωστή πλατφόρμα συνομιλιών στο διαδίκτυο.

Μια από τις κοπέλες είχε περιγράψει στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια πως ακριβώς είχε γίνει η γνωριμία της με τον δράστη αλλά και όσα ακολούθησαν στο σπίτι του στη Δάφνη.

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για τον 29χρονο που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων

IMG 1256

Πώς περιγράφουν τα θύματα του 29χρονου τη δράση του – Τι λέει ο ίδιος

"Μπήκαμε σε μια πολυκατοικία και συγκράτησα μόνο τον αριθμό 64 που ήταν γραμμένο πάνω από την κεντρική είσοδο. Πρόλαβα να δω το ασανσέρ που σταμάτησε στον δεύτερο όροφο.

Ήταν ένα σπίτι μικρό που είχε κουζίνα, σαλόνι και δυο δωμάτια. Όλη την προετοιμασία για τη χρήση των ναρκωτικών την έκανε ο Κ. Ετοίμαζε τα ναρκωτικά με το μέθοδο free base, δηλαδή καπνιστή σε πλαστικό μπουκάλι. Τον έβλεπα σε ό,τι έκανε.

Μείναμε στο σπίτι 3 ώρες, κάναμε αμέσως χρήση με εισπνοές και στη συνέχεια υπό την επήρεια των ναρκωτικών και ενώ άρχισα να έχω παραισθήσεις, αυτός μου ζήτησε να κάνουμε έρωτα .... Άρχισα να έχω παραισθήσεις να μην καταλαβαίνω τι κάνω και κυρίως να μην μπορώ να αντιδράσω.

Φύγαμε και με άφησε κοντά σε ένα γήπεδο μπάσκετ. Εκεί φοβήθηκα να γυρίσω πίσω γιατί θα με έβλεπαν πως ήμουν και δεν ήξερα τι να πω στους δικούς μου. Έτσι κάθισα και κοιμήθηκα σε μια πυλωτή πολυκατοικίας".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ