Φωτογραφία από το σκάφος του Λιμενικού που εμβολίστηκε από τουρκική ακταιωρό
Φωτογραφία του σκάφους του Λιμενικού Σώματος που εμβολίστηκε από το πλοίο της τουρκικής ακτοφυλακής UMUT αναδεικνύει τη ζημιά που προκλήθηκε από το μεταμεσονύχτιο επεισόδιο στο Αιγαίο.
Στην εικόνα, που δημοσιεύεται από την ιστοσελίδα militaire, φαίνεται όλη η έκταση της ζημιάς και τονίζεται ότι το εν λόγω σκάφος του Λιμενικού βρίσκεται σε υπηρεσία μόλις ένα χρόνο.
Υπενθυμίζεται ότι σκάφος του λιμενικού σώματος με 27 άτομα πλήρωμα που βρισκόταν, κατά τη διάρκεια περιπολίας, στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, εμβολίστηκε με την πλώρη από τουρκική ακταιωρό.
Η τουρκική ακταιωρός μετά το συμβάν απομακρύνθηκε προς τα τουρκικά παράλια, ενώ το αρχηγείο Λιμενικού - και συγκεκριμένα το Κέντρο Επιχειρήσεων - ενημέρωσε άμεσα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, για το συμβάν.

Χατζηβασιλείου: Είμαστε σε ετοιμότητα για την ασφάλεια στο Ορμούζ - Πρωταγωνιστούμε σε συζητήσεις
18:13
Καύσωνας: Έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ για την Τετάρτη - Πορτοκαλί προειδοποίηση σε τρεις περιοχές
18:02
Τουρνάς: «Καταβάτες άνεμοι όπως στο Μάτι» - Συναγερμός την Τετάρτη σε Πυροσβεστική και Στρατό
17:52
Συγκροτήθηκε η νέα Επιτροπή Αξιολόγησης και Αποζημίωσης Φαρμάκων με πρόεδρο τον Άρη Αγγελή
17:42