ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Porsche: Περισσότερα από 2 εκ. ευρώ ζητά ο Πατμάνογλου από τον Mr.Jumbo

Τροχαίο Porsche: Περισσότερα από 2 εκ. ευρώ ζητά ο Πατμάνογλου από τον Mr.Jumbo
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/ φωτογραφία αρχείου

Παρουσία του άτυχου Υπάτιου Πατμάνογλου συζητήθηκε σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή σε βάρος της οικογένειας Βακάκη και της ασφαλιστικής εταιρίας του αυτοκινήτου για τον άδικο όσο και τραγικό χαμό της συζύγου και του γιου τους στις 26 Φεβρουαρίου 2017, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, όταν η Porsche του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo, «καρφώθηκε» με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους.

Η οικογένεια Βακάκη δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ η ασφαλιστική εταιρία παραστάθηκε δια της δικηγόρου Χρύσας Σαλαβράκου.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου αξιώνει περίπου 2 εκατ. ευρώ και 1,3 εκατ. ευρώ οι υπόλοιποι συγγενείς.

Η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολογήσε την υπαιτιότητα του γιου του Βακάκη και υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκατ. ευρώ, πρόταση, ωστόσο την οποία η οικογένεια Πατμάνογλου δεν αποδέχτηκε αξιώνοντας συνολικά 3,3 εκατ. ευρώ.

«Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Ήμουν πρώτος ξάδελφος της Αποστολίας. Δεν έχω άμεση γνώση των πραγμάτων, αλλά γνωρίζω από τον Υπάτιο Πατμάνογλου. Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Τα αδέλφια ήταν ενωμένα. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπάτιος διορίσθηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα. Ερχόντουσαν στην Αθήνα όταν έγινε το ατύχημα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειες τους. Ο Υπάτιος μετά το ατύχημα δε μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δε νομίζω να τα καταφέρει», κατέθεσε ο ξάδελφος της άτυχης Αποστολίας Πατμάνογλου στο δικαστήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ