ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό τέλος είχε η κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθηνών-Λαμίας

Τραγικό τέλος είχε η κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθηνών-Λαμίας
EUROKINISSI/ Φωτογραφία αρχείου

Τραγικό τέλος, με έναν νεκρό και έναν τραυματία, είχε η τρελή πορεία αυτοκινήτου, το οποίο κινείτο ανάποδα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας για αρκετή ώρα και καταδιώχθηκε από περιπολικά. 

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο, που είχε σπασμένο παρμπρίζ, οδηγούσε ανάποδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

O οδηγός δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών αλλά αντίθετα, τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες. Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε καταδίωξη πολλών χιλιομέτρων και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του ΙΧ σκοτώθηκε κατά τη σύγκρουση ενώ τραυματίστηκε και ο οδηγός του φορτηγού.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ