Ένταση στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ιδιοκτητών ταξί
Τεταμένο είναι το κλίμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ιδιοκτητών ταξί στα γραφεία του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) στο κέντρο της Αθήνας.
Περίπου 400 διαμαρτυρόμενοι έχουν αναρτήσει πανό και φωνάζουν συνθήματα στα γραφεία, που στεγάζονται στην οδό Μάρνης.
Οι συγκεντρωμένοι οδηγοί, αντιδρούν όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, στην «παράνομη και αυθαίρετη εισβολή της Uber στις επιβατικές μεταφορές» κάνοντας λόγο «για υποκλοπή του έργου», «στην κάθε καινοτομία - πλατφόρμα που κλέβει τον ταξιτζή και τη χώρα μας» ενώ καταγγέλλουν όλους όσους μέχρι σήμερα φρέναραν το νομοσχέδιο που ήδη βρίσκεται στη Βουλή και αφορά τα ταξί.
Λίγο νωρίτερα, επικράτησε ένταση στο σημείο όταν κάποιοι από τους συγκεντρωμένους προσπάθησαν να λιντσάρουν συναδέλφους τους που δεν συμμετέχουν στην απεργία.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα οι οδηγοί ταξί της Αττικής, πραγματοποιούν προειδοποιητική στάση εργασίας έως τις 17:00.
Ζελένσκι: O ουκρανικός στρατός έπληξε δύο διυλιστήρια πετρελαίου στη Ρωσία
14:29
Νικόλ Κίντμπαν, Κέιτι Πέρι: Οι διάσημοι που «ψηφίζουν» Μύκονο για τις διακοπές του καλοκαιριού
14:20
Κυψέλη: Προφυλακίστηκε ο Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας
14:11
Τραμπ: Διαθέτουμε τεράστιες ποσότητες πυρομαχικών - Θα κυνηγήσουμε όσους διαρρέουν το αντίθετο
14:07