ΕΛΛΑΔΑ

«Μιλούσε συνέχεια»: Τι είπε στους αστυνομικούς ο 38χρονος που δολοφόνησε τη μητέρα του

«Μιλούσε συνέχεια»: Τι είπε στους αστυνομικούς ο 38χρονος που δολοφόνησε τη μητέρα του
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τριάντα οκτώ μαχαιριές από τις οποίες οι δυο ήταν θανατηφόρες εντόπισε η ιατροδικαστής στο σώμα της ηλικιωμένης γυναίκας που δολοφονήθηκε χθες στη Νέα Σμύρνη, από τον 38χρονο γιο της. Σύμφωνα με την εξέταση, τα θανατηφόρα τραύματα ήταν στον λαιμό και στον θώρακα.

Με ψυχραιμία και ηρεμία, ο 38χρονος προσπαθούσε να εξηγήσει στους αστυνομικούς πώς έφτασε στο σημείο να σκοτώσει τη μητέρα του και να την κρατήσει νεκρή μέσα στο σπίτι. Αστυνομικός που τον εξέτασε έλεγε στο CNN Greece ότι πρόκειται για βαριά ψυχιατρική περίπτωση που όμως ποτέ δεν είχε απευθυνθεί σε γιατρό, καθώς ούτε φάρμακα βρέθηκαν στο σπίτι, ούτε, όμως, και κάποια συνταγογράφηση.

Ο 38χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε με δύο μαχαίρια την ηλικιωμένη μητέρα του και αμέσως μετά τα έπλυνε και τα έβαλε πάλι στην κουζίνα. Στην τρικυμία του μυαλού του, δίνει διάφορες αιτιολογίες για το έγκλημα με πιο χαρακτηριστική ότι

«Ήθελε να μιλάμε συνέχεια κι εγώ ήθελα την ησυχία μου. Της έλεγα σταμάτα ρε μάνα αλλά δεν σταμάταγε».

Για τους αστυνομικούς είναι ξεκάθαρο ότι έχουν να κάνουν με μια βαριά περίπτωση διαταραγμένου ανθρώπου που ενδεχομένως να έπρεπε ήδη να είναι έγκλειστος σε κάποιο ίδρυμα.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν οι γείτονες μετά από την έντονη δυσοσμία ειδοποίησαν την αστυνομία. Κλειδαράς παραβίασε την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ