ΕΛΛΑΔΑ

Λέρος: Στον εισαγγελέα οι γονείς που κατηγορούνται ότι βίαζαν τα παιδιά τους

Λέρος: Στον εισαγγελέα οι γονείς που κατηγορούνται ότι βίαζαν τα παιδιά τους
(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Ενώπιον του εισαγγελέα Κω θα βρεθούν σήμερα οι γονείς που φέρονται να βίαζαν τα παιδιά τους στη Λέρο, ενώ η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις, σύμφωνα με τις οποίες η κακοποίηση των παιδιών λάμβανε χώρα τα τελευταία τρία χρόνια.

Η υπόθεση κακοποίησης ήρθε στο φως όταν πριν από λίγες ημέρες, η 14χρονη κόρη του ζευγαριού οδηγήθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο του νησιού, όπου αφού εξετάστηκε από παιδίατρο και γυναικολόγο διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Το κορίτσι, μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό αποκάλυψε σε κατάσταση σοκ το τι περνούσε όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο σπίτι του. Εκτός από την 14χρονη, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και βάναυσου ξυλοδαρμού, έπεφτε και ο 8χρονος αδελφός της, ενώ και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, 25 και 20 ετών ήταν θύματα των γονιών τους.

Οι γονείς συνελήφθησαν, ενώ ο πατέρας, έπειτα από ολονύχτια ανάκριση, ομολόγησε. Ο 52χρονος και η 47χρονη γυναίκα του, φέρονται όχι μόνο να βίαζαν τα παιδιά τους, αλλά και να τα χτυπούσαν σχεδόν καθημερινά.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών αναμένεται να αναλάβει η θεία τους, ενώ ερευνάται ποιοι γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι και δεν είχαν καταγγείλει το περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ