«Δολοφονική ενέδρα» η επίθεση κατά των ΜΑΤ, λέει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
Για δολοφονική ενέδρα, κάνει λόγο, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ), σχολιάζοντας τη χθεσινή επίθεση με μολότοφ που δέχθηκε διμοιρία των ΜΑΤ, κοντά στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη.
Σε ανακοίνωση της, η Ένωση επισημαίνει ότι θα αναζητήσει ποινικές ευθύνες για το περιστατικό, από το οποίο, όπως τονίζει, δεν υπήρξε –ευτυχώς- τραυματισμός αστυνομικού, παρά μόνο υλικές ζημιές στο λεωφορείο (κλούβα) που μετέφερε τη διμοιρία-«στόχο».
Η επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότοφ κατά λεωφορείου των ΜΑΤ που μετέφερε αστυνομικούς σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που σχολούσαν από διατεταγμένη υπηρεσία στο τουρκικό προξενείο.
Το λεωφορείο κινούνταν στην οδό Αγίου Δημητρίου με κατεύθυνση ανατολικά και λίγο μετά τη διασταύρωση με την οδό Εθνικής Αμύνης άγνωστοι που βγήκαν από τους χώρους του πανεπιστημίου πέταξαν μολότοφ, σύμφωνα με την αστυνομία.
Τηλεφωνική επικοινωνία Ζελένσκι με Γουίτκοφ και Κούσνερ για το νέο ειρηνευτικό σχέδιο
19:20
Ισχυρή χαλαζόπτωση στη Λέρο ανήμερα Χριστουγέννων (pics)
19:10
«Ζητείται προσωπικό»: Κραυγή αγωνίας από τις επιχειρήσεις - Οι κλάδοι με τις μεγαλύτερες ελλείψεις
18:57
Το μήνυμα της φον ντερ Λάιεν για τα Χριστούγεννα: «Σας στέλνουμε την αγάπη μας»
18:49