Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα
Σε ένα υπόγειο, δίπλα σε γκαράζ, που είχε διαμορφωθεί σε δωμάτιο και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα ζούσε εδώ και μήνες ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας.
Μαζί του ήταν ένα ακόμη άτομο μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις » και ο οποίος έβγαινε κάθε τρεις ημέρες για τα τρόφιμα και επέστρεφε πάλι στο σημείο που κρυβόταν ο Σώρρας.
Το πρωί έφτασε η πληροφορία σε διαβαθμισμένη υπηρεσία της ΕΛΑΣ, και οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας ειδοποίησαν την ασφάλεια δίνοντας της την διεύθυνση στον Άλιμο όπου κρυβόταν ο Σώρρας.
Και οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν στα κεντρικά της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης.
Ο Σώρρας θα μεταφερθεί αύριο στις δικαστικές Αρχές για τις εκκρεμότητες του με τα εντάλματα σύλληψης και τις καταδικαστικές αποφάσεις που υπάρχουν σε βάρος του ενώ ο δεύτερος άνδρας θα διωχθεί για υπόθαλψη και θα οδηγηθεί επίσης στον εισαγγελέα.
Ταξίδια εντός Ευρώπης: Ποιες αλλαγές έρχονται - Τι ισχύει για τα βιομετρικά δεδομένα
05:00
Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα «Σήμα Διαφορετικότητας» - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00
«Σαφάρι» ελέγχων από την ΑΑΔΕ - Έως 1.400 επιχειρήσεις «ξέχασαν» να δηλώσουν ΦΠΑ
03:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πώς γίνεται η εγγραφή - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00