Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα
Σε ένα υπόγειο, δίπλα σε γκαράζ, που είχε διαμορφωθεί σε δωμάτιο και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα ζούσε εδώ και μήνες ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας.
Μαζί του ήταν ένα ακόμη άτομο μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις » και ο οποίος έβγαινε κάθε τρεις ημέρες για τα τρόφιμα και επέστρεφε πάλι στο σημείο που κρυβόταν ο Σώρρας.
Το πρωί έφτασε η πληροφορία σε διαβαθμισμένη υπηρεσία της ΕΛΑΣ, και οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας ειδοποίησαν την ασφάλεια δίνοντας της την διεύθυνση στον Άλιμο όπου κρυβόταν ο Σώρρας.
Και οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν στα κεντρικά της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης.
Ο Σώρρας θα μεταφερθεί αύριο στις δικαστικές Αρχές για τις εκκρεμότητες του με τα εντάλματα σύλληψης και τις καταδικαστικές αποφάσεις που υπάρχουν σε βάρος του ενώ ο δεύτερος άνδρας θα διωχθεί για υπόθαλψη και θα οδηγηθεί επίσης στον εισαγγελέα.
Έλλη Μπαρμπαγιάννη: Η ορεινή Ελλάδα χρειάζεται να αποκτήσει σαφές αφήγημα και ξεκάθαρη ταυτότητα
08:00
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: «Εδώ δεν νιώθουμε τον πόλεμο»: Έλληνες που ζουν σε Ντουμπάι και Ριάντ δεν φοβούνται τα ιρανικά πυρά
07:55
Φλωρίδης για Τέμπη: «Κάποιοι κατέβαζαν τους διακόπτες για να μην γίνει η δίκη»
07:50
Για να τελειώσει ο πόλεμος πρέπει να έχει μόνο «νικητές»
07:45