Έσκασε φιάλη οξυγόνου στο νοσοκομείο Ρίου - Σοβαρά τραυματισμένος ένας υπάλληλος
Ένα σοβαρό ατύχημα με θύμα έναν εργαζόμενο σημειώθηκε το Σάββατο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου.
Στο νοσοκομείο ακούστηκε ξαφνικά ένας δυνατός θόρυβος που σήμανε συναγερμό. Αιτία, όπως διαπιστώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, ήταν η έκρηξη μιας φιάλης οξυγόνου την οποία προσπαθούσε να τοποθετήσει υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείου σε ένα από τα τμήματά του.
Η φιάλη έσκασε στα χέρια του υπαλλήλου τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Αυτή τη στιγμή ο τραυματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, θα χειρουργηθεί αφού πρώτα μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου θα υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις αποκατάστασης.
Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν άγνωστα.
ΧΡΗΜΑ
Ρύθμιση οφειλών: Τι αλλάζει στη διαπραγμάτευση με τους servicers - Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
04:00
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
«Ανάσα» για τις τιμές στα καύσιμα - Ποιοι κερδίζουν από τα νέα μέτρα
03:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ρεύμα: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές της ΔΕΗ στο «μπλε» και το «πράσινο» τιμολόγιο
02:00
ΧΡΗΜΑ
Δακτύλιος: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση - Πώς θα βγάλετε κάρτα εισόδου
01:00
ΕΛΛΑΔΑ