Η ανακοίνωση ΓΕΣ για τους πυροβολισμούς σε στρατόπεδο των Χανίων
Συνελήφθη ο στρατιώτης που άρχισε να πυροβολεί μέσα σε στρατόπεδο Εφ. Ανθ/λγού «Νικολάου Αποστολάκη» στα Χανιά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ).
Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, ο εν λόγω στρατιώτης εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού όπου βρισκόταν και πυροβόλησε στον αέρα.
Στη συνέχεια κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση μέχρι που συνελήφθη από την αστυνομία.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ(ΚΔ) Α.Π της 2018 Γ ΕΣΣΟ, της 1ης ΜΑΛ στην περιοχή των Χανίων, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφ. Ανθλγού «Νικολάου Αποστολάκη», και περί ώρα 10:30 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού στην οποία βρισκόταν, κάνοντας χρήση του οπλισμού του (πυρά στον αέρα) και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές.
Ο εν λόγω στρατιώτης συνελήφθη από την ΕΛΑΣ.
Τι λέει η ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο της 36χρονης γιατρού στη Μυτιλήνη που μόλις είχε γεννήσει
17:11
Στο 13ο Celebrity Beach Volleyball Game της W.I.N. Hellas η ισότητα και η ενδυνάμωση ήταν οι νικητές
17:03
«Κουνάτε το γκολπόστ και είστε και οφσάιντ» - Η ατάκα Πιερράκακη σε Ανδρουλάκη για τα κόκκινα δάνεια
17:03
Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - Rheinmetall
16:59