Ερασιτέχνης ψαράς αγνοείται στο Ρέθυμνο
Με τη συμμετοχή σωστικών συνεργείων, εθελοντών διασωστών και πληρωμάτων του Λιμενικού καθώς και του ομίλου φουσκωτών σκαφών, συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού 68χρονου ερασιτέχνη ψαρά, ο οποίος αγνοείται από χθες το βράδυ σε θαλάσσια περιοχή βόρεια του Ηρακλείου.
Μετά από ώρες, ο γιος του σύμφωνα με ενημέρωση του αθηναϊκού πρακτορείου από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενημέρωσε ότι ο πατέρας του δεν έχει δώσει σημεία ζωής οπότε και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα.
Οι έρευνες γίνονται τόσο σε παράκτιες περιοχές δεδομένου ότι έχουν εντοπιστεί προσωπικά του αντικείμενα στη βραχώδη περιοχή καθώς και ρούχα που του ανήκουν, όσο και στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του FDP μετά τις τελευταίες ήττες σε κρατιδιακές εκλογές
23:45
ΕΛΛΑΔΑ
Πρόστιμα από την Πυροσβεστική για καύση χόρτων σε Θέρμη και Πολύγυρο
23:39
ΕΛΛΑΔΑ
Κλείνει ο Περιφερειακός της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πέμπτης στο ρεύμα προς ανατολικά
23:31
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Ζελένσκι προειδοποιεί πως η Ρωσία σχεδιάζει νέο μπαράζ αεροπορικών πληγμάτων
23:23
ΕΛΛΑΔΑ