ΕΛΛΑΔΑ

Αρχίζει σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Αρχίζει σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδης θα καθίσει σήμερα, Τετάρτη, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη

Η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών τον περασμένο Οκτώβριο, σόκαρε το πανελλήνιο με την αγριότητά της. Σήμερα, ο κατηγορούμενος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις.

Το κλίμα στο δικαστήριο αναμένεται να είναι «εκρηκτικό». Η μεταγωγή του Σοροπίδη αναμένεται να γίνει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της άτυχης εφοριακού, Απόστολο Λύτρα, ο εντολέας του είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς θα πρέπει να βρεθεί απέναντι στον δολοφόνο του παιδιού του.

Αποκάλυψη CNN Greece: Ο δολοφόνος της Ζέμπερη συνέχιζε τις κλοπές μετά το φόνο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα

Κατά την προσαγωγή του κατηγορούμενου στα δικαστήρια, ο πατέρας του θύματος ξέσπασε και βλέποντάς τον να κατεβαίνει από την αστυνομική κλούβα και να κινείται -υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας- προς το εσωτερικό του κτηρίου, άρχισε να φωνάζει «αλήτη, φέρε πίσω το παιδί μου», επιχειρώντας παράλληλα να κινηθεί εναντίον του αλλά τον συγκράτησαν αστυνομικοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ