ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά - Αττική: Αναζητά τις αγνοούμενες κόρες του που είδε ζωντανές στην τηλεόραση

Φωτιά - Αττική: Αναζητά τις αγνοούμενες κόρες του που είδε ζωντανές στην τηλεόραση

Αγωνιώδης είναι η αναζήτηση για τα δίδυμα κορίτσια που βρέθηκαν σε σημείο της πυρκαγιάςεπιβεβαιώθηκε πως ζουν, εξακολουθούν, όμως να αγνοούνται.

 

Οι 9χρονες δίδυμες ανέβηκαν σε σκάφος τη Δευτέρα το βράδυ, φαινομενικά χωρίς να συνοδεύονται από τη γιαγιά και τον παππού τους – που υπάρχει φόβος πως δεν ζουν πια.

Ο πατέρας των παιδιών, αφού είχε αναζητήσει τα παιδιά του σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα, ακόμη και στο νεκροτομείο του Γουδή, έτυχε να δει λίγες ώρες μετά τα παιδιά του ζωντανά σε ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Άλφα. Ζήτησε να απομονωθεί η εικόνα κι, έκτοτε, έχει ξεκινήσει μια αγωνιώδης επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

koritsa

Στο 30'' του ρεπορτάζ του Alpha Αυτοί που ξέφυγαν από τον θάνατο φαίνονται οι δίδυμες Σοφία και Βασιλική να αποβιβάζονται από το σκάφος

Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος απευθύνει δραματική έκκληση στους πολίτες για να βρεθούν τα παιδιά τους.

Όποιος έχει κάποιου είδους πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες μπορεί να επικοινωνήσει με τον πατέρα των παιδιών κ.Φιλιππόπουλο στο τηλέφωνο 6948843741, με την Πυροσβεστική στο 199, την Αστυνομία στο 100 και το Λιμενικό στο 108.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ