Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, τονίζοντας ότι οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται από την αρχή της εβδομάδας σε αρκετές περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Σήμερα Τετάρτη (25-07-18): Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς πρόσκαιρα όλα τα ηπειρωτικά.
Αύριο, Πέμπτη (26-07-18):
Α. Κατά διαστήματα μέχρι και τις βραδινές ώρες, η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες και η Εύβοια.
Β. Κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα υπόλοιπα ηπειρωτικά (περιλαμβανομένης και της Αττικής)
Την Παρασκευή (27-07-18): Κατά διαστήματα, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, τα ηπειρωτικά (περιλαμβανομένης πιθανής και της Αττικής) και πιθανώς οι Σποράδες και το Βόρειο Αιγαίο.
ΥΠΑΑΤ: Ξεκινά η ενεργοποίηση ιδιωτών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς
14:51
Oasis, Φιλ Κόλινς και Pink διεκδικούν μια θέση στο Rock & Roll Hall of Fame για το 2026
14:42
Φυλακές Δομοκού: Μαχαίρια, κινητά και φορτιστές βρέθηκαν στα κελιά - Φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα έφοδο του ελληνικού FBI
14:36
Ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου ουκρανικού στρατιωτικού εργοστασίου στη Βρετανία
14:36