Σορός εντοπίστηκε ανοικτά της Γλυφάδας
Μία σορό να επιπλέει στην θάλασσα, ανοικτά της Γλυφάδας, εντόπισε ένα ψαράς το πρωί της Τρίτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο ψαράς μόλις αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για σορό ειδοποίησε το Λιμενικό, οι άνδρες του οποίου έσπευσαν και παρέλαβαν αμέσως το πτώμα.
Επισήμως, οι ταυτοποιημένοι νεκροί φτάνουν τους 74. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινή επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εβδομήντα σοροί ταυτοποιήθηκαν από την ιατροδικαστική υπηρεσία, καθώς βρέθηκαν απανθρακωμένοι, ενώ άλλοι τέσσερις κατέληξαν μετά από νοσηλεία στην εντατική σε νοσοκομεία της Αττικής.
Το απόγευμα της Δευτέρας ανασύρθηκε μία ακόμη σορός ανοικτά της περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι στο Μάτι, όμως τα στοιχεία του δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί και δεν υπολογίζεται επισήμως στον κατάλογο των νεκρών από τις πυρκαγιές.
Δεκατέσσερα άτομα παραμένουν αγνοούμενα ενώ η Πυροσβεστική δεν διευκρινίζει πόσες σοροί παραμένουν μη ταυτοποιημένες στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας. Στην εντατική νοσηλεύονται πλέον 11 τραυματίες της φωτιάς.
Κλειστά αύριο (27/12) τα θέατρα λόγω της απεργίας ηθοποιών και μουσικών
16:08
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις τους λαμβάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι
15:50
Καμπότζη και Ταϊλάνδη αλληλοκατηγορούνται για την νέα ανάφλεξη στις εχθροπραξίες
15:38
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
15:25