ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Αττική: Δύο σοροί δεν έχουν ταυτοποιηθεί

Φωτιά Αττική: Δύο σοροί δεν έχουν ταυτοποιηθεί
EUROKINISSI

Στους 81 ανέρχεται ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας και την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Στους παραπάνω, προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής, με τους ταυτοποιημένους νεκρούς να ανέρχονται πλέον σε 85.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της πυροσβεστικής, υπάρχουν επίσης, δύο μη αναγνωρίσιμοι σοροί με διαθέσιμο DNA, οι οποίοι δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά τους πρόσωπα.

Επιπλέον, ένα άτομο υπολογίζεται ως αγνοούμενο, με βάση την υποβολή επίσημης δήλωσης από φιλικό του πρόσωπο.

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, σύμφωνα με τις Αρχές, πρόκειται πιθανότατα για τον έναν που φέρεται ως αγνοούμενος και μία ακόμα σορός ανθρώπου, που προκύπτει από DNA που έχει βρεθεί, αλλά ανήκει σε άγνωστο άτομο, καθώς έχουν διευκρινιστεί οι ταυτότητες όλων όσων δηλώθηκαν από τους οικείους τους ότι χάθηκαν στην πυρκαγιά. Ο φερόμενος ως αγνοούμενος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει δηλωθεί από φιλικό πρόσωπο, αλλά δεν έχουν βρεθεί συγγενείς για να ληφθεί γενετικό υλικό, προκειμένου να γίνει και επιστημονικά η ταυτοποίηση.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι η έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας δεν έχει ακόμα τελειώσει και αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί αύριο, αλλά οι ειδικοί δεν περιμένουν, όπως λένε, κάτι περισσότερο από τα ήδη υπάρχοντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ