Μάχη με τις φλόγες στη Ζάκυνθο
Ενισχύσεις από την Πελοπόννησο για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών έχουν φτάσει στο νησί της Ζακύνθου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες μέχρι και αργά το βράδυ της Πέμπτης με το κυριότερο μέτωπο να είναι αυτό στην περιοχή Κοιλιωμένο, το οποίο ωστόσο έχει καλύτερη εικόνα. Μια δεύτερη, όχι τόσο ανησυχητική κατά την Πυροσβεστική, φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη επίσης στο Μαχαιράδο στη θέση «Καταλούπου».
Και τα δύο μέτωπα ξέσπασαν με διαφορά λίγων λεπτών και δεν απειλούν για την ώρα κατοικημένη περιοχή.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι πυροσβέστες αλλά και οι τοπικές αρχές που βρίσκονται στο σημείο αγωνιούν για τυχόν αλλαγή των ανέμων.
Για την κατάσβεση επιχειρούν συνολικά 10 οχήματα με 20 πυροσβέστες και 9 άτομα πεζοπόρο.
Βουλγαρία: Παράνομη μονάδα παραγωγής κάνναβης ανακαλύφθηκε σε πρώην ορυχείο ψευδάργυρου
20:16
Η κυβέρνηση προχωρά στην σύσταση Ειδικής Γραμματείας Ορεινών Περιοχών – Ποιος είναι ο επικεφαλής της
20:08
Σε θετικό κλίμα η τριμερής Ελλάδας - Τουρκίας - Βουλγαρίας για το μεταναστευτικό
19:59
Πότε έρχεται το επόμενο τριήμερο - Αναλυτικά οι αργίες για το 2026
19:49