Πυρκαγιά Εύβοια: Έκλεισε η κυκλοφορία από Χαλκίδα προς βόρεια Εύβοια
Έκλεισε προληπτικά για λόγους ασφαλείας η κυκλοφορία στο δρόμο από τη Χαλκίδα προς τη Βόρεια Εύβοια, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας η φωτιά που μαίνεται στην περιοχή, πλησιάζει προς τον επαρχιακό δρόμο ο οποίος έχει καλυφθεί με πολλούς καπνούς.
Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση της Εύβοιας, έχει κλείσει ο δρόμος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από Προκόπι μέχρι Καστέλα ως προς την κάθοδο από Β. Εύβοια προς Χαλκίδα και το αντίστροφο από Καστέλα έως Προκόπι για την άνοδο από Χαλκίδα προς Β. Εύβοια.
Ακόμη όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο από τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ζητήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να διατεθούν 4 υδροφόρες και 3 μπουλντόζες, όπως επίσης και κάποια άλλα χωματουργικά μηχανήματα, ενώ παράλληλα βρίσκονται στο σημείο και ελαφρά χωματουργικά μηχανήματα των δήμων.
Πού θα σταματήσει το «ασανσέρ» στα κρυπτονομίσματα - Τα σενάρια για νέο sell off
08:30
Αφγανιστάν: Εκρήξεις στην Καμπούλ - Στο στόχαστρο αεροσκάφη του Πακιστάν λένε οι Ταλιμπάν
08:20
Αντιπαράθεση στον ΟΗΕ: «Νόμιμη» η επίθεση λένε ΗΠΑ και Ισραήλ - «Έγκλημα πολέμου» απαντά το Ιράν
08:10
Γιατί ο άνθρωπος χρειάστηκε πάνω από 50 χρόνια για να επιστρέψει στη Σελήνη
08:00