Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Τέταρτη (15/08/18) κυρίως στις βορειοδυτικές περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
- αύριο Τέταρτη (15/08/18)
Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιέρια), η Θεσσαλία (δυτική και βόρεια) και ορεινές-ημιορεινές περιοχές της δυτικής Στερεάς.
- την Πέμπτη (16/08/18)
Κατά διαστήματα μέχρι το βράδυ και κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία και η κεντρική Μακεδονία(κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιέρια). Μέχρι το απόγευμα πιθανόν το βόρειο Ιόνιο.
Το μεσημέρι-απόγευμα πιθανόν η δυτική Στερεά, η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία, η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος.
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Μαρτίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
Από 1η Απριλίου στα νοικοκυριά το «πορτοκαλί» τιμολόγιο ρεύματος
00:30
Ισπανία: Κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών και ταμιευτήρων, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας
23:57
Κολομβία: Το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών σταματά τις συνομιλίες με τον πρόεδρο της χώρας λόγω Τραμπ
23:47