Στην Αδριανούπολη το πρωθυπουργικό αεροσκάφος την Τετάρτη
Αύριο, Τετάρτη μεταβαίνει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Αδριανούπολη προκείμενου να παραλάβει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Στο αεροσκάφος θα επιβαίνουν υπουργοί της κυβέρνησης για να παραλάβουν τους Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελο Μητρετώδη με ασφάλεια.
Σε επικοινωνία που είχε ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού με τον διπλωματικό σύμβουλο του προέδρου Ερντογάν, ο δεύτερος τον διαβεβαίωσε ότι αν θα γίνει δίκη 2 στρατιωτικών θα γίνει ερήμην και εάν επιβληθεί ποινή δεν θα υπερβαίνει το διάστημα που κρατήθηκαν στις φυλακές Αδριανούπολης.
Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην απελευθέρωση 2 Ελλήνων στρατιωτικών συνέβαλαν οι συνεχείς προσπάθειες των ελληνικών αρχών και μάλιστα, κατά τη συνάντηση που είχε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Ερντογάν στο περιθώριο της πρόσφατης συνόδου του ΝΑΤΟ, ο πρωθυπουργός έθεσε το θέμα των δύο στρατιωτικών ως πρώτο ζήτημα κατά τη συνάντησή τους.
Ρωσία: Η Ουκρανία επιτέθηκε σε βυτιοφόρα θέτοντας σε κίνδυνο τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
11:55
Λαγουδάκος για Χαρδαλιά: «Τσαμπουκάς, νευρικός, απότομος, αλλά αποτελεσματικός»
11:44
Μητσοτάκης από Καστελλόριζο προς Τουρκία: Δεν απειλούμε, αλλά ούτε δεχόμαστε απειλές και υποδείξεις
11:33
Καιρός: «38άρια πάλι τον Μάιο του 2027» - Αλλαγή από αύριο με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές
11:30