Ηράκλειο: «Βουτιά» στο κενό 48χρονης από τα ενετικά τείχη
«Βουτιά» στο κενό έκανε γύρω στις 10 σήμερα το πρωί μία γυναίκα, σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου. Η 48χρονη, άγνωστο ακόμη με ποια αφορμή, έπεσε από τα τείχη περίπου στο ύψος του προμαχώνα Μαρτινέγκο, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας cretapost.gr, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τη γυναίκα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου που εφημερεύει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή, ενώ έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα συνεπεία της πτώσης της.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 48χρονη είχε ανέβει στα Τείχη νωρίτερα το πρωί και απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή της. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί αν κοντά της βρισκόταν κάποιος δικός της ή αν είχε γίνει αντιληπτή από περαστικούς.
Η 48χρονη, ούσα σε απόγνωση, πραγματοποίησε τελικά την απειλή της, πέφτοντας στο κενό.
Timelapse βίντεο καταγράφει την εξάπλωση της πύρινης λαίλαπας στον Κιθαιρώνα
08:05
Καλιφόρνια: Ένοπλος συνελήφθη σε γήπεδο γκολφ του Τραμπ, πριν από επίσκεψη του αμερικανού προέδρου
07:56
Στις 11:00 η Διυπουργική σύσκεψη για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων
07:45
Τραμπ: Ή ανοίγουν τα στενά του Ορμούζ ή το Ιράν θα δεχτεί πολύ δυνατά πλήγματα
07:35