ΕΛΛΑΔΑ

Αρχαία Ολυμπία: Εξάχρονο αγόρι παρασύρθηκε από δίκυκλο

Αρχαία Ολυμπία: Εξάχρονο αγόρι παρασύρθηκε από δίκυκλο
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής ένα 6χρονο αγοράκι, που τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο δίκυκλο, στην περιοχή του Παλαιού Μουσείου της Ολυμπίας.

Το παιδί και οι γονείς του, που ζουν μόνιμα στην Αθήνα και είχαν έρθει σε χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων για λίγες ημέρες ξεκούρασης, θέλησαν να απολαύσουν την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στην Ολυμπία, συμμετέχοντας στις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ωστόσο, από την Ολυμπία, κατέληξαν στο Καραμανδάνειο.

Το παιδί παρασύρθηκε από διερχόμενο δίκυκλο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Με όχημα της ΕΛ.ΑΣ που βρισκόταν στο σημείο μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Κ.Υ Αρχαίας Ολυμπίας, και από εκεί, οι γονείς το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Πύργου, για να καταλήξει αργά το βράδυ στο Καραμανδάνειο, για προληπτικούς – κυρίως – λόγους όπου και οι γιατροί συνέστησαν να νοσηλευτεί για παρακολούθηση.

Ο οδηγός του δικύκλου συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από τους αστυνομικούς του Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας, που έχει αναλάβει την προανάκριση και αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Δευτέρας με εντολή Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ