ΕΛΛΑΔΑ

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Το «ευχαριστώ» της πλοιοκτήτριας εταιρείας σε όσους βοήθησαν στη φωτιά

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Το «ευχαριστώ» της πλοιοκτήτριας εταιρείας σε όσους βοήθησαν στη φωτιά
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η εταιρεία ΑΝΕΚ LINES, ο πλοίαρχος και το πλήρωμα του πλοίου εκφράσουν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους σε όσους στάθηκαν στο πλευρό τους για την επιτυχή αντιμετώπιση του συμβάντος με την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Απευθύνουμε θερμά ευχαριστώ στο Λιμενικό Σώμα, την Πυροσβεστική, το Πολεμικό Ναυτικό, καθώς και στην ομάδα της ΕΜΑΚ, για την άμεση κινητοποίηση και συμβολή τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την ασφαλή αποβίβαση των επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η εταιρεία εκφράζει, επίσης, τις ευχαριστίες της προς τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό, ο οποίος με την παρουσία και την επίβλεψή του συνέβαλε στον αποτελεσματικό συντονισμό της επιχείρησης.

Εξάλλου, η εταιρεία κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα πλοία και τα πληρώματα των Βlue Star 1, Knossos Palaceκαι Blue Horizon για τη στήριξη, την αλληλεγγύη και την ταχύτατη ανταπόκρισή τους, αλλά και για τα μικρότερα βοηθητικά πλοία που έσπευσαν να παραπλεύσουν με το Ελευθέριος Βενιζέλος. Η ΑΝΕΚ ευχαριστεί, τέλος, θερμά όλους τους επιβάτες για τη συνεργασία, την ψυχραιμία και την κατανόηση που έδειξαν, ακολουθώντας τις οδηγίες του πληρώματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ