Ισχυρός σεισμός στην Καρδίτσα
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου, σημειώθηκε περίπου στις 10:10 το πρωί στην Καρδίτσα.
Η δόνηση, σύμφωνα με τον καθηγητή Ευθύμης Λέκκας, πρόεδρο του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντο του ΕΚΠΑ, έγινε αισθητή στη Λαμία, τα Ιωάννινα, την Κέρκυρα και άλλες περιοχές.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από το Μουζάκι, ενώ το εστιακό βάθος ήταν μόλις 10 χιλιόμετρα.

Πηγή: Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές, λέει ο αντιδήμαρχος Τρικάλων
Μιλώντας στο CNN Greece, o αντιδήμαρχος Τρικκαίων, Κωνσταντίνος Ψύχος δήλωσε ότι η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαιτέρως ισχυρή και πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματίες.
Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση του Αστεροσκοπείου
Σε ανακοίνωσή του το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών κάνει λόγο για σεισμό μεγέθους 5,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και ορίζει το επίκεντο 34χιλιόμετρα ΝΝΔ των Τρικάλων.
Ριπές ανέμου με ταχύτητες πάνω απο 150 χλμ/ώρα χτύπησαν την Αλεξανδρούπολη - Προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές (vids)
22:10
Τι απαντά η επιτροπή των Νόμπελ για τη δήλωση Ματσάδο ότι θα το δώσει στον Τραμπ
21:57
Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι αποστρατεύονται και ποιοι παραμένουν
21:45
«ΤΟ ΙΡΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ: Τεχεράνη: «Εχθροί του θεού» οι διαδηλωτές - Σκληραίνει την στάση του το καθεστώς
21:37