Για 30 ευρώ κι ένα κινητό σκότωσαν τον 65χρονο στους Θρακομακεδόνες
Για μόλις 30 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο οι δύο αλλοδαποί σκότωσαν τον 65χρονο στους Θρακομακεδόνες. Στους αξιωματικούς του Τμήματος Αθρωποκτονιών ο Αιγύπτιος και ο Αλγερινός παραδέχτηκαν ότι στόχος τους ήταν η ληστεία.
Εντόπισαν τον 65χρονο, και όταν τον έπεισαν να πάνε σπίτι του, τον έπνιξαν με τη ζώνη του, άρπαξαν ό,τι βρήκαν και εξαφανίστηκαν.
Και οι δύο δράστες έχουν ποινικό παρελθόν και σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece ο 23χρονος Αιγύπτιος ήταν σεσημασμένος για ληστείες και κλοπές, ενώ ο 31χρονος Αλγερινός, για οπλοκατοχή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Το πιο ανατριχιαστικό όμως είναι ότι ο Αλγερινός αμέσως μετά τη δολοφονία του 65χρονου έφυγε για τη Θεσσαλονίκη όπου και πάλι έκανε ληστεία, για να πέσει όμως αυτή τη φορά στα χέρια των αστυνομικών.
Η ληστεία σημειώθηκε στις 31 Αυγούστου και αμέσως κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών πήγε στη Θεσσαλονίκη, όπου διαπίστωσε ότι επρόκειτο για τον δολοφόνο που αναζητούσαν.
Και οι δύο αλλοδαποί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Το Peaq είναι το νέο, μεγάλο ηλεκτρικό SUV της Skoda
09:40
Τα πολεμικά πλοία της Βόρειας Κορέας εξοπλίζονται με πυρηνικά όπλα
09:38
Ένα «νέο αστέρι» αναμένεται στον ουρανό στις 25 Ιουνίου – Φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 80 χρόνια
09:37
Δημογλίδου για δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του
09:24