ΕΛΛΑΔΑ

Γ. Πατούλης στο CΝΝ Greece: Να αξιοποιήσουμε το παγκόσμιο brand name της Αθήνας

Γ. Πατούλης στο CΝΝ Greece: Να αξιοποιήσουμε το παγκόσμιο brand name της Αθήνας
EUROKINISSI/ ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Για τη δημιουργία του Ομίλου «Αθήνα, πρωτεύουσα ξανά», που στόχο έχει την αξιοποίηση του παγκόσμιου brand name της Αθήνας, ώστε να δώσει τη λάμψη της, αλλά και ανάπτυξη στην ίδια τη χώρα, μίλησε σε συνέντευξή του στο CNN Greece ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

«Έχουμε εδώ κα 1,5 χρόνο δεσμευθεί ότι θα συνεχίσουμε αυτοδιοικητικά. Πρόθεσή μας είναι, με την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει εδώ και 20 χρόνια στην αυτοδιοίκηση από διάφορες τιμητικές θέσεις, να βρεθούμε στην αξιοποίηση του παγκόσμιου brand name της Αθήνας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες, ώστε η Αθήνα να δώσει τη λάμψη της και να δώσει ανάπτυξη στην ίδια τη χώρα», ανέφερε ο κ. Πατούλης και εξήγησε:

«Γι’ αυτό δημιουργήσαμε τον όμιλο “Αθήνα, πρωτεύουσα ξανά”, όπου χιλιάδες συμπολίτες μας από την Αθήνα συμμετέχουν σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια. Συνεχίζουμε την παραγωγή πολιτικής, ώστε να μπορέσει κάθε γειτονιά να ανθίσει και η Αθήνα να αποτελέσει πόλο εξωστρέφειας για τη χώρα μας».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για πιθανή υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής, ο δήμαρχος Αμαρουσίου είπε:

«Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν, δεν έχουμε συζητήσει με ανθρώπους που έχουν αυτήν την ευθύνη στη Νέα Δημοκρατία. Αυτά βγαίνουν από παράκεντρα και εξυπηρετούν συμφέροντα τα οποία δεν μπορώ να μεταφράσω σήμερα. Το ίδιο διαπιστώσαμε για το όνομα του κ. Παχατουρίδη. Για τον κ. Παχατουρίδη δεν μπορώ να μιλήσω εγώ. Ούτε δυσαρεστημένοι είμαστε, ούτε υπάρχει πρόβλημα. Η αστική μας ευγένεια μας λέει ότι πρώτα θα ακούσουμε την όποια πρόταση και κατόπιν θα απαντήσουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την πρωτεύουσα, την Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ