ΕΛΛΑΔΑ

Μάγδα Φύσσα: Δεν υπάρχει ίχνος μετάνοιας στα πρόσωπα των δολοφόνων του Παύλου

Μάγδα Φύσσα: Δεν υπάρχει ίχνος μετάνοιας στα πρόσωπα των δολοφόνων του Παύλου
EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται αύριο από τον θάνατο του Παύλου Φύσσα με τη μητέρα του, να ζητά δικαίωση ενώ η δίκη των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του μπαίνει στην τελική ευθεία.

«Θέλω να δω να τιμωρούνται οι δολοφόνοι του Παύλου, όμως αυτό δεν μας καλύπτει. Το παιδί μας θέλουμε, δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Μπορούν να μας φέρουν πίσω το παιδί μας;» αναφέρει η Μάγδα Φύσσα προσθέτοντας για τον δολοφόνο του γιου της: «Ακόμα και να υπήρχε η θανατική ποινή και τον εκτελούσαν, πάλι δεν θα μας ικανοποιούσε».

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή «Ελληνοφρένεια», η Μάγδα Φύσσα υποστήριξε ότι τον πρώτο καιρό, δεν υπήρχε μίσος γιατί –όπως είπε– «δεν είχα περιθώριο να κάτσω να σκεφτώ τους υπαίτιους».

«Έπρεπε να προσπαθήσω να μάθω να ζω χωρίς τον Παύλο. Ακόμα και τώρα τρώει χρόνο. Ήρθε όμως το μίσος, ήταν κάτι που το φοβόμουν από την αρχή. Όσο περνάει ο καιρός, δεν μειώνεται καθόλου», τόνισε η κ. Φύσσα.

Ερωτηθείσα αν θα μιλούσε στον Γιώργο Ρουπακιά, η κα. Φύσσα απάντησε: «Τι να του έλεγα…Να μου τον αφήσουν πάνω μου να καλοπεράσει. Κομμάτια θα τον έκανα. Ένας πληρωμένος δολοφόνος είναι. Ότι και να μου πει θα με λυτρώσει;»

Αναφερόμενη στους χρυσαυγίτες υποστήριξε πως όποτε εμφανίζονταν στο δικαστήριο ήταν προκλητικοί. «Εγώ εκεί τρώω τις σάρκες μου. Βλέπεις στα πρόσωπά τους ότι δεν υπάρχει ίχνος μετάνοιας. Αυτό είναι που σε τρελαίνει», πρόσθεσε.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη της Μάγδας Φύσσα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ