ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Από φωτοβολίδα φέρεται να τραυματίστηκε η 19χρονη στα επεισόδια της πορείας

Αγρίνιο: Από φωτοβολίδα φέρεται να τραυματίστηκε η 19χρονη στα επεισόδια της πορείας
EUROKINISSI/ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων διακομίσθηκε το 19χρονο κορίτσι που χτυπήθηκε χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας, στην πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, η 19χρονη δε συμμετείχε στα επεισόδια και καθόταν σε παγκάκι της πλατείας, όταν χτυπήθηκε άσχημα στο πρόσωπο από βαρύ αντικείμενο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ενδέχεται να τραυματίστηκε από αυτοσχέδια ναυτική φωτοβολίδα και συγκεκριμένα από την αλυσίδα του πίσω μέρους της, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί, να πέσει και να επέλθουν χειρότερα τραύματα.

Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί σε νοσοκομείο με γναθοχειρουργό.

Για τον τραυματισμό της 19χρονης πρόκειται να σχηματισθεί δικογραφία, σε βάρος αγνώστων ατόμων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις και 25 προσαγωγές μετά τα επεισόδια που έγιναν, χθες το βράδυ, στο κέντρο του Αγρινίου, κατά τη διάρκεια πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Οι έξι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ