ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα ο συλληφθείς για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Στον εισαγγελέα ο συλληφθείς για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI

Ο 60χρονος συλληφθείς ως ύποπτος για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης γυναίκας στο Ζεφύρι, οδηγείται στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η αστυνομία οδηγήθηκε στον 60χρονο, ο οποίος είναι διακινητής ναρκωτικών, μετά την κατάθεση της 22χρονης, που συνήλθε από την κωματώδη κατάσταση στην οποία νοσηλευόταν.

Η νεαρή περίγραψε στην αστυνομία τις κινήσεις της το μοιραίο βράδυ, αλλά δεν θυμόταν πολλές λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα είπε:

«Θυμάμαι ότι είχα πάει στην περιοχή για να αγοράσω ναρκωτικά. Κάνω χρόνια χρήση. Ήμουν μαζί με άλλους και πρώτα πήγαμε σε ένα σπίτι για να "φτιαχτώ" το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο που είχα αγοράσει τα ναρκωτικά. Μετά πήγαμε και σε άλλο σπίτι, επίσης σε κοντινή απόσταση. Θυμάμαι που έκανα χρήση ουσιών και μετά από λίγο έχασα τις αισθήσεις μου. Όμως από εκεί και πέρα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα. Δεν ξέρω τι έγινε, τι μεσολάβησε, ούτε πώς βρέθηκα μόνη στο σημείο από το οποίο με παρέλαβε το ΕΚΑΒ ...».

Ο 60χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 22χρονη είχε πάει μαζί με τον φίλο της για να αγοράσουν ναρκωτικά. Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της, ο φίλος της έφυγε και είναι πολύ πιθανό σε εκείνο το διάστημα να έγινε η σεξουαλική κακοποίηση.

Ο ύποπτος προσήχθη χτες, Πέμπτη, το βράδυ και κρατήθηκε γιατί δεν κατείχε αστυνομική ταυτότητα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από την εξέταση DNA ταυτοποιήθηκε ως δράστης βιασμού.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγείται στην δικαιοσύνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ