Ιερείς έκλεψαν λείψανο παιδιού από την εποχή της Σφαγής της Χίου
Ένα κρανίο που εικάζεται ότι ανήκει σε παιδί μάρτυρα κατά τη Σφαγή της Χίου από τους Οθωμανούς το 1822 έκλεψαν ιερείς μεταφέροντάς το στην Άνδρο.
Όπως έγινε γνωστό δυο ιερείς, επισκέφθηκαν το Μοναστήρι του Αγίου Μηνά προκειμένου να προσκυνήσουν. Μεταξύ των άλλων στο Μοναστήρι, επισκεφθήκαν και τον ιδιαίτερο χώρο όπου φυλάσσονται λείψανα μεγάλου αριθμού Χιωτών που μαρτύρησαν κατά τη μεγάλη σφαγή της Χίου από τους Οθωμανούς κατά τη μεγάλη σφαγή του 1822.
Στη συνέχεια, όπως διαπιστώθηκε από την ηγουμένη είχε αφαιρεθεί ένα από τα κρανία που εικάζεται ότι ανήκει σε παιδί μάρτυρα και το οποίο εκτίθετο εκτός της προθήκης.
Η Αστυνομία που κινητοποιήθηκε αμέσως εντόπισε τους δυο ιερείς αλλά και το κλεμμένο λείψανο στην Άνδρο. Για την όλη υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία από την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.
METLEN: Ιστορικό ρεκόρ σε έσοδα και EBITDA το Α' εξάμηνο του 2006
09:43
Οριοθετημένη και χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Καρύδι Σητείας
09:34
Charli XCX: «Είπα ψέματα για το άλμπουμ» – Η ζωή μετά το Brat και το μοναδικό της καταφύγιο
09:24
Έξι νεκροί από ρωσικούς βομβαρδισμούς στην Ουκρανία - Δύο πλοία επλήγησαν στο λιμάνι της Οδησσού
09:14