ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Κωνσταντινέα: Οκτώ οι συλλήψεις – Εκτάκτως στην Καλαμάτα ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Υπόθεση Κωνσταντινέα: Οκτώ οι συλλήψεις – Εκτάκτως στην Καλαμάτα ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Οκτώ άτομα έχουν συλληφθεί και σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα.

Από χτες, που σημειώθηκε το περιστατικό, εντοπίστηκαν από την αστυνομία πέντε άτομα ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μετά από σχετική έρευνα, το δρόμο για την αστυνομική διεύθυνση πήραν τρία ακόμη άτομα.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος φεύγει εκτάκτως από την Αθήνα και μεταβαίνει στην Καλαμάτα ενώ η δικογραφία των συλληφθέντων διαβιβάζεται άμεσα στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Κωνσταντινέας: Το μίσος φέρνει μίσος, δήλωσε φεύγοντας από το νοσοκομείο

«Το μίσος φέρνει μίσος κι όποιος το τρέφει είναι συνένοχος». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τέως διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα, κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο Καλαμάτας, από όπου πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Πρέπει να σταματήσουν αυτά», σημείωσε αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε χθες μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα.

Μιλώντας στο mesogeiotv.gr, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε «τα παιδιά της αστυνομίας για την άμεση επέμβαση, για να μπορώ να φύγω σήμερα (από το νοσοκομείο)», αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό και όσους ενδιαφέρθηκαν για την κατάστασή του.

Σημειώνεται πως οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν 11 άτομα, εκ των οποίων οι πέντε συνελήφθησαν. Πρόκειται για δύο 26χρονους, έναν 36χρονο, έναν 37χρονο και έναν 63χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων, που ενδεχομένως να εμπλέκονται στην επίθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ