«Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε»: Ο Κ.Μπακογιάννης τιμά τον πατέρα του
Είκοσι εννέα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από την 17 Νοέμβρη συμπληρώνονται σήμερα και ο γιος του, Κώστας Μπακογιάννης στέλνει μήνυμα μνήμης μέσω των social media.
Ο Κώστας Μπακογιάννης θυμάται τον πατέρα του, αναρτώντας μία οικογενειακή φωτογραφία στο facebook, συνοδεύοντάς την με τη λεζάντα: «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε».
Στις 8 το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου του 1989 ο Παύλος Μπακογιάννης δέχτηκε δολοφονική επίθεση από την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ομήρου στο κέντρο της Αθήνας, όπου στεγαζόταν το γραφείο του.
Παύλος Μπακογιάννης: 29 χρόνια από τη δολοφονία του από τη 17 Νοέμβρη
Τρεις ένοπλοι τον πυροβόλησαν με 45άρια πιστόλια και τον τραυμάτισαν.
Ο τότε 54χρονος βουλευτής αμέσως μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από την 17Ν, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου εξέπνευσε μία ώρα αργότερα.
Σήμερα η κηδεία του Λάκη Χαλκιά - Θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
08:54
ΗΠΑ: 275 δισ. κόστισαν θωρηκτά με την... ονομασία Τραμπ - Τα πιο ακριβά πλοία που ναυπηγήθηκαν ποτέ
08:44
Όπου φύγει - φύγει οι Αθηναίοι: Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία για τα νησιά
08:33
Από τις ΗΠΑ εξαρτάται η τήρηση της συμφωνίας για το Ορμούζ που εγκρίθηκε με το Ομάν, λέει το Ιράν
08:22