Άγρια δολοφονία 52χρονου άντρα στο Άργος
Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ένας άνδρας 52 ετών, μέσα στο σπίτι του, στο χωριό Σχινοχώρι του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο αδερφός του -ο οποίος του πήγαινε φαγητό- μαζί με άλλο ένα άτομο, κάτω από το κρεβάτι χτυπημένο θανάσιμα με αμβλύ αντικείμενο στο πρόσωπο, χτυπήματα που του επέφεραν και το θάνατο.
Το θύμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού.
Πιθανότερο κίνητρο θεωρείται η ληστεία, αλλά οι έρευνες της αστυνομίας, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, στρέφονται και στο συγγενικό περιβάλλον του θύματος, καθώς κάποια κομμάτια του «παζλ» δεν φαίνεται να ταιριάζουν με το σενάριο της ληστείας.
Χειμερινές εκπτώσεις: Πόσο θα διαρκέσουν - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
03:00
Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή Agro-Verify - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00
Πότε ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Φεβρουαρίου - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ
00:30