Ναυτική τραγωδία στο Αιγαίο: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των 30 ατόμων που αγνοούνται μετά τη ναυτική τραγωδία που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Χίο και τη Σμύρνη σήμερα, Τετάρτη, και στην οποία έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα.
Η τουρκική ακτοφυλακή επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τον αριθμό των νεκρών και σημείωσε πως διεξάγονται έρευνες για να βρεθούν άλλοι 30 άνθρωποι που επέβαιναν στο σκάφος.
Χθες, Τρίτη, το βράδυ, μια Ιρακινή, που φορούσε σωσίβιο και τα ρούχα της ήταν μουσκεμένα, ζήτησε βοήθεια από την ακτοφυλακή στο Καράμπουρουν, πόλη στην επαρχία της Σμύρνης.
Τους εξήγησε πως κατάφερε να σωθεί αφού το βράδυ της προηγουμένης ναυάγησε το σκάφος στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλους 34 ανθρώπους, σύμφωνα με ανακοίνωση της ακτοφυλακής.
Στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης βρέθηκαν οι σοροί 4 μεταναστών, δύο στην παραλία και δύο στο νερό.
Συντάξεις Νοεμβρίου: Από σήμερα ξεκινά η καταβολή τους - Πότε θα δοθεί η ενίσχυση των 400 ευρώ
06:00
Σε ποιους νέους κλάδους επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας από τις 16 Νοεμβρίου
05:00
Πώς θα λειτουργεί ο εθνικός «κουμπαράς» - Τι θα ισχύει με την κατάθεση χρημάτων
04:00
Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες στα «κόκκινα δάνεια» - Τι θα ισχύσει για τους τόκους
03:00