Ταυτοποιήθηκε το ακέφαλο πτώμα που βρέθηκε στη μαρίνα Φλοίσβου
Ταυτοποιήθηκε μετά από περίπου μία εβδομάδα η σορός που βρέθηκε στις αρχές του Οκτώβρη στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της μαρίνας Σ.Ε.Φ., στις εκβολές του Κηφισού ποταμού.
Η σορός που ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο ανάλυσης DNA, ανήκει σε Έλληνα, ηλικίας 50 ετών.
Υπενθυμίζεται ότι άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν στις 1/10 το μακάβριο εύρημα στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, μεταξύ θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου.
Η σορός που ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και υποδήματα μαύρου-λευκού χρώματος δεν έφερε κεφαλή, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα, ενώ απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Στο σημείο πραγματοποιήθηκαν υποθαλάσσιες έρευνες από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων.
Η Κύπρος κατήγγειλε την Τουρκία στον ΟΗΕ για τις έρευνες του «Akdeniz Arastirma1» - Η επιστολή
19:40
Καλά στην υγεία της η 6χρονη που έπεσε από όροφο εμπορικού κέντρου - Πώς συνέβη το ατύχημα
19:29
Στις φλόγες ξανά τα Τίρανα: «Ράμα παραιτήσου» φωνάζουν - Με αύρες διάλυσε την πορεία η Αστυνομία
19:18
Έφτασαν σε ουκρανικό έδαφος οι κάτοικοι του Ολέσκι - Με δάκρυα στα μάτια η υποδοχή τους
19:08