ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Άνδρες της ΕΜΑΚ «σαρώνουν» το σημείο όπου βρέθηκε το ανθρώπινο κρανίο

Πρέβεζα: Άνδρες της ΕΜΑΚ «σαρώνουν» το σημείο όπου βρέθηκε το ανθρώπινο κρανίο
eurokinissi

Άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και εθελοντές «σαρώνουν» από το πρωί την τάφρο που βρέθηκε πριν από τέσσερις ημέρες ένα ανθρώπινο κρανίο.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, τα ευρήματα του ιατροδικαστή είναι συμβατά με την υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής γυναίκας τον Ιούνιο του 2010 από την περιοχή της Πρέβεζας.

Σήμερα το πρωί έφτασε στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας το δείγμα από το συγγενικό της περιβάλλον για διασταύρωση DNA.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες προσανατολίζονται ήδη στην υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Η αδελφή της Αγγελικής είπε στοmypreveza.grότι οι συγγενείς έδωσαν σήμερα δείγμα DNA, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση της, ότι το κρανίο που βρέθηκε ανήκει στην αδελφή της.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή λίγα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται. Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη, σύμφωνα με το mypreveza.gr.

Όπως είχε πει τότε κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ