Περίεργο περιστατικό έξω από το σπίτι μέλους του Ρουβίκωνα καταγγέλλει η αναρχική ομάδα
Πηγή: Screen grab από βίντεο

Περίεργο περιστατικό έξω από το σπίτι μέλους του Ρουβίκωνα στην περιοχή του Ζωγράφου καταγγέλλει η αναρχική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Όπως υποστηρίζουν τα μέλη της ομάδας σε κείμενο που ανέβασαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού  χώρου, έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν από αστυνομικούς να τους επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα όταν τους εντόπισαν να βρίσκονται έξω από σπίτι που διαμένει μέλος της αναρχικής ομάδας.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, το τελευταίο διάστημα άγνωστοι είχαν γράψει συνθήματα έξω από τα σπίτια μελών της αναρχικής ομάδας και υπό τον φόβο να πρόκειται για ακροδεξιούς ο Ρουβίκωνας είχε προχωρήσει σε μια υποτυπώδη φύλαξη των σπιτιών των συγκεκριμένων μελών.

Σήμερα το πρωί στου Ζωγράφου, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλουν, εντόπισαν τους δύο αστυνομικούς σε ένα μηχανάκι, τους περικύκλωσαν και για να τους αφήσουν ελεύθερους απαίτησαν να τους δείξουν τις αστυνομικές τους ταυτότητες.

Μάλιστα υποστηρίζουν σε μια προσπάθειά τους να χαλαρώσει ο ασφυκτικός  κλοιός της αστυνομίας γύρω από τα μέλη της ομάδας ότι «ξεκαθαρίζουμε ότι η ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί εφόσον μιλάμε για ασφαλίτες θα βαρύνει την ΕΛ.ΑΣ. και το κράτος».


Διαβάστε επίσης

Δύο συλλήψεις για την επίθεση του Ρουβίκωνα στην αμερικανική πρεσβεία

Πάιατ: Καταδικάζω τον χαζό και παράλογο βανδαλισμό στην πρεσβεία των ΗΠΑ

Επίθεση του Ρουβίκωνα στην αμερικανική πρεσβεία

Πρόκληση του Ρουβίκωνα με «φόντο» τη βόλτα Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας