Δύο κινητά τηλέφωνα, που ενεργοποιήθηκαν μόνο μια φορά, χρησιμοποίησε ο τρομοκράτης για να κάνει τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για την ύπαρξη βόμβας έξω από το σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου.

Διαβάστε επίσης

Όπως προέκυψε, ο τρομοκράτης δεν χρησιμοποίησε καρτοθάλαμο καθώς θα μπορούσε εύκολα η ΕΛΑΣ, κάνοντας έρευνα σε κάμερες ασφαλείας, και με βάση την ώρα που είχαν γίνει τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, να εντοπίσει υλικό που θα οδηγούσε στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του.

Την ίδια ώρα οι Αρχές εκτιμούν ότι οι τρομοκράτες έχουν κάνει αρκετά λάθη τα οποία οι αξιωματικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα καταφέρουν να τα εντοπίσουν για να φτάσουν στην ταυτότητα των ατόμων που κατασκεύασαν τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Χαρακτηριστικά, οι αστυνομικοί τονίζουν ότι η απειρία των ατόμων φάνηκε από την πρώτη στιγμή παρά το γεγονός ότι κατασκεύασαν μια βόμβα χωρίς κανένα λάθος στην συνδεσμολογία αλλά που παραπέμπει σε κατασκευαστή βόμβας που τώρα μάθει και σίγουρα θέλει να εξελιχθεί.

Επίσης, πολλά στοιχεία φαίνεται ότι θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν οι Αρχές και από το μηχανάκι που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες για να τοποθετήσουν στην μπανταζιέρα τους τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

Διαβάστε επίσης

Μεγάλες αλλαγές στην κινητή τηλεφωνία: Τι αλλάζει στις χρεώσεις

Έρχονται τα «πάνω - κάτω» στην κινητή τηλεφωνία: Τι αλλάζει στις χρεώσεις

Κινητά τηλέφωνα και λευκές συσκευές αγόρασαν το 2018 οι Έλληνες καταναλωτές

Τα «πάνω – κάτω» στην κινητή τηλεφωνία: Έρχονται συμβόλαια με απεριόριστες κλήσεις