Ένταση έξω από το Πολυτεχνείο-Προπηλάκισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
Ένταση επικράτησε στην είσοδο του Πολυτεχνείου, καθώς ομάδα συγκεντρωμένων προπηλάκισε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θέλησαν να μπουν στον χώρο του Πολυτεχνείου ώστε να καταθέσουν στεφάνι για την αυριανή επέτειο της 17ης Νοέμβρη προπηλακίστηκαν από ομάδα συγκεντρωμένων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδες φοιτητών που βρίσκονταν μπροστά στην πύλη, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησαν να τους σπρώχνουν και να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, δεν επιτράπηκε η είσοδος στον χώρο στους Πάνο Σκουρλέτη, Παναγιώτη Ρήγα, Νίκο Φίλη, Νίκο Τόσκα, Θοδωρή Δρίτσα, Κώστα Γαβρόγλου και Νίκο Μανιό με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.
Η αντιπροσωπεία του κόμματος δεν κατάφερε τελικώς να εισέλθει στο Πολυτεχνείο και αποχώρησε.
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό - Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
08:56
Όσκαρ 2026: Αστεία εις βάρος του Τιμοτέ Σαλαμέ, ιστορικές νίκες και απρόοπτα στα παρασκήνια
08:53
Τα κράτη του Κόλπου πιέζουν τις ΗΠΑ να «εξουδετερώσουν» οριστικά την απειλή του Ιράν
08:43
Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε από τη μητέρα και τον σύντροφό της
08:35