ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με ΙΧ

Πάτρα: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με ΙΧ
EUROKINISSI/ Φωτογραφία αρχείου

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 41χρονος εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ, σε τροχαίο μετά τη βάρδια του, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ.

Ο 41χρονος επέστρεφε το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του στην Οβρυά της Πάτρας από τη Ναύπακτο, έχοντας μόλις τελειώσει τη βάρδιά του στο ΕΚΑΒ.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι την ώρα του μοιραίου τροχαίου στο ΕΚΑΒ είχε βάρδια η σύζυγός του. Όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, στα γραφεία του ΕΚΑΒ στην Πάτρα εκτυλίχθηκαν σκηνές τραγωδίας, όταν η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι το τηλεφώνημα για το τροχαίο που έλαβε αφορούσε τον σύζυγό της.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη χθες το βράδυ, στο 8,7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιτέας, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 41χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του δικύκλου.

Ο 41χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτιών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ