Σε τροχαίο ενεπλάκη ο ηγούμενος Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου
Στο νοσοκομείο Γρεβενών όπου πραγματοποιεί προληπτικές εξετάσεις βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, το αυτοκίνητο του οποίου από άγνωστη αιτία προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες της Εγνατίας οδού στα Γρεβενά.
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών Παντελή Αλεξιάδη, ο ηγούμενος Εφραίμ δεν φέρει κάποιο τραύμα αλλά οι γιατροί προβαίνουν σε κάποιες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χωρίς κάποιο τραυματισμό είναι επίσης ο οδηγός του οχήματος, ενώ δυο μοναχοί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο έχουν κάποιες κακώσεις και σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστεί να νοσηλευτούν για δυο ή τρεις ημέρες στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η υγεία τους.
Φραν Ντρέσερ για Τιμοτέ Σαλαμέ: «Ο θαυμασμός του κόσμου μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή»
11:43
2nd Annual Workforce Mobility Summit: The Metaklisis Model
11:43
Η Κάγια Κάλας προτείνει «μοντέλο Μαύρης Θάλασσας» για τα Στενά του Ορμούζ
11:41
Στις Βρυξέλλες οι ΥΠΕΝ της ΕΕ: Μια διεθνής κρίση χτυπάει τη πόρτα της Ευρώπης
11:40