Σε τροχαίο ενεπλάκη ο ηγούμενος Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου
Στο νοσοκομείο Γρεβενών όπου πραγματοποιεί προληπτικές εξετάσεις βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, το αυτοκίνητο του οποίου από άγνωστη αιτία προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες της Εγνατίας οδού στα Γρεβενά.
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών Παντελή Αλεξιάδη, ο ηγούμενος Εφραίμ δεν φέρει κάποιο τραύμα αλλά οι γιατροί προβαίνουν σε κάποιες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χωρίς κάποιο τραυματισμό είναι επίσης ο οδηγός του οχήματος, ενώ δυο μοναχοί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο έχουν κάποιες κακώσεις και σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστεί να νοσηλευτούν για δυο ή τρεις ημέρες στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η υγεία τους.
Αθήνα: Ανήλικος λήστευε υπαλλήλους πρατηρίων καυσίμων και μίνι μάρκετ υπό την απειλή μαχαιριού
20:46
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00» το χτύπημα στο Ιράν; - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10