ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου
Την μετατροπή της προκαταρκτικής εξέτασης σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε αργά χθες το βράδυ ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση των αστυνομικών που εμπλέκονται στο περιστατικό με τον Ζακ Κωστόπουλο.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι εννέα αστυνομικοί θα αποσπαστούν από την ομάδα ΔΙΑΣ στο επιτελείο της ΓΑΔΑ όσο θα είναι σε εξέλιξη η ένορκη διοικητική εξέταση.
Επίσης έχει ζητηθεί και έχει επισημανθεί η ένορκη διοικητική εξέταση να ολοκληρωθεί άμεσα, μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο.
Υπενθυμίζεται ότι χθες δόθηκε στη δημοσιότητα το ιατροδικαστικό πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο, που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα, έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αρδηττού
08:44
Γροιλανδία: Η Ρωσία κατηγορεί το NATO ότι στρατιωτικοποιεί την Αρκτική
08:44
Αλλάζει ο καιρός ξανά από το Σαββατοκύριακο: Έρχονται χιόνια, ισχυροί άνεμοι και παγετός
08:38
Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία δεν θα είναι ποτέ εμπόδιο για την ειρήνη»
08:24