ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου
Την μετατροπή της προκαταρκτικής εξέτασης σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε αργά χθες το βράδυ ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση των αστυνομικών που εμπλέκονται στο περιστατικό με τον Ζακ Κωστόπουλο.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι εννέα αστυνομικοί θα αποσπαστούν από την ομάδα ΔΙΑΣ στο επιτελείο της ΓΑΔΑ όσο θα είναι σε εξέλιξη η ένορκη διοικητική εξέταση.
Επίσης έχει ζητηθεί και έχει επισημανθεί η ένορκη διοικητική εξέταση να ολοκληρωθεί άμεσα, μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο.
Υπενθυμίζεται ότι χθες δόθηκε στη δημοσιότητα το ιατροδικαστικό πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο, που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα, έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.
ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου
05:00
Στο «τραπέζι» έκτακτο επίδομα Πάσχα: Ποιες κοινωνικές ομάδες θα αφορά, ποιο το ποσό
04:00
Κατώτατος μισθός και Συλλογικές Συμβάσεις: Ποιοι εργαζόμενοι θα πάρουν αύξηση τον Απρίλιο
03:00
Πλειοδοτικές δημοπρασίες για τις οργανωμένες παραλίες και τους αιγιαλούς: Έως πότε διαρκούν
02:00