ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Επεισόδια σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Σπρωξιές, φωνές και «γαλλικά»

Βόλος: Επεισόδια σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Σπρωξιές, φωνές και «γαλλικά»
e-volos.gr

Αποδέκτες «θερμής» υποδοχής έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας οι υφυπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Πετρόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στο κτήριο του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας Βόλου, κατά την διάρκεια της οποίας πραγματοποίησαν διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών ενάντια στην Καύση Σκουπιδιών.

Οι διαμαρτυρόμενοι άπλωσαν πανό μπροστά από το πάνελ των ομιλητών που έγραφε: «Όχι στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Ναι στη ζωή», αλλά και πολλά άλλα μικρότερα, που κρατούσαν πολίτες που στηρίζουν τον αγώνα της επιτροπής.

Ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε ότι το αποτέλεσμα της διαμαρτυρίας είναι να μην γίνει συζήτηση με τους πολίτες για σοβαρά θέματα και χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρεμπόδιση του λόγου. Καλούσε τους διαμαρτυρόμενους σε διάλογο ενώ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «έξω οι προβοκάτορες», σύμφωνα με το e-volos.gr.

Ο υπουργός χαρακτήρισε τους διαμαρτυρόμενους «προκλητικούς» και είπε ότι αυτό που κάνουν είναι «φασισμός», «θέλουμε στο Βόλο ένα δημοκρατικό μέτωπο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν θα ξανάρθει η δεξιά και ο φασισμός, θα κερδίσουμε», δήλωσε ο υφυπουργός.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησαν σπρωξίματα και φραστικά επεισόδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ