Ένας νεκρός σε φωτιά κοντά στο στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι
Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Παρασκευής (30/11) σε δύο παραπήγματα κοντά στο στρατόπεδο Καποτά, στο Μενίδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε κοντέινερ.
Ο συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε στις 08:18 το πρωί, όταν η Υπηρεσία δέχθηκε τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε δύο παραπήγματα, κοντά στο στρατόπεδο Καποτά.
Στο σημείο μετέβησαν 15 άνδρες της Πυροσβεστικής με πέντε οχήματα.
Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, εντοπίστηκε ένα άτομο νεκρό. Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα στοιχεία ταυτότητας του θύματος.
Άτομο #εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός παραπήγματος, στην πυρκαγιά πλησίον στρατοπέδου Καποτά, στο Μενίδι.
Σε εξέλιξη #πυρκαγιά σε παραπήγματα, πλησίον στρατοπέδου Καποτά, στο Μενίδι. Έχουν κινητοποιηθεί άμεσα 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συντάξεις: Τα νέα ποσά σε Δημόσιο και ΙΚΑ - Δείτε πόσα χρήματα θα πάρετε
Επιστήμονες μέτρησαν το φως όλων των άστρων!
Αναδρομικά συνταξιούχων - efka.gov.gr: Πώς να υποβάλετε αίτηση
WSJ: Ο Τραμπ δεν αποκλείει δολοφονία του νέου ηγέτη του Ιράν, Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
21:32
«Το μήλο πέφτει κάτω απ'τη μηλιά», σχολιάζει το ισραηλινό ΥΠΕΞ την εκλογή του Μοτζταμπά Χαμενεΐ
21:32
Πούτιν: «Η παραγωγή πετρελαίου μπορεί να σταματήσει» - Προτείνει συνεργασία με την ΕΕ
21:24
Σεισμός στην Ήπειρο: Ζημιές σε πάνω από 140 κτήρια – Σε εξέλιξη οι έλεγχοι
21:16